آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained
آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained
Blog Article
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
جدول زیر به شما در تشخیص آنفلوآنزا و سرماخوردگی کمک میکند:
یکی از بهترین راههای پیشگیری از آنفلوآنزا دریافت واکسن است. اما از آنجا که واکسن ۱۰۰ درصد موثر نیست، باید با اقدامات زیر از انتشار ویروس جلوگیری کنید:
اگر بیمار هستید، حداقل ۲۴ ساعت پس از فروکش کردن تب در خانه بمانید تا احتمال مبتلا کردن دیگران را کاهش دهید.
از اینرو پیشنهاد میکنیم جهت تشخیص و درمان کامل بیماری به پزشک مراجعه کرده یا از ایشان مشاوره پزشکی آنلاین دریافت فرمایید.
به همین دلیل، آنفولانزا به راحتی در میان اعضای خانواده، همکلاسیها یا همکاران و در مکانهای بسته و شلوغ مانند وسایل نقلیه عمومی، بارها یا سینماها پخش میشود.
از آنجا که با شروع فصل پاییز و ماه مهر، آمار ابتلا به ویروس آنفولانزا افزایش میباید و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، بهترین زمان برای دریافت واکسن آنفولانزا ماه مهر و آبان میباشد.
عدم فرستادن کودکان بیمار به مهدکودکها یا مدارس میتواند سرعت گسترش این بیماری را کاهش دهد. پرهیز از بوسیدن و دست دادن در زمستان مفید است.
وی در پاسخ به پرسش دیگری که آیا تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا امکان پذیر است، گفت: اگرچه تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا منعی ندارد ولی باتوجه به احتمال بروز عوارض خفیفی مانند تب یا بدن درد در یک یا دو روز نخست پس از تزریق این واکسنها، به جهت اطلاع از اینکه عارضه ایجاد شده مربوط به کدام واکسن است، بهتر است این دو واکسن با فاصله یک هفته از هم تزریق شوند.
اما برعکس بیماری سرما خوردگی، آنفولانزا می تواند منجر به بروز بیماریهای شدیدی مانند ذات الریه یا عفونت های باکتریایی شود.
هنگام سرفه و عطسه دهان و بینی خود را با دستمال بپوشانید و دستمال استفاده شده را در سطل زباله بیندازید.
ویروس بیماری آنفولانزا ممکن است در فصول گرم مانند تابستان نیز باعث ایجاد آنفولانزا حسین معارفی بیماری در بدن افراد گردد.
افراد بیمار در این دوران باید استراحت کامل داشته و ترجیحا خود را قرنطینه کنند تا افراد دیگر را در معرض بیماری قرار ندهند.
یک متخصص کودکان و فوق تخصص نوزادان، با اشاره به واکسیناسیون کودکان بر علیه بیماری آنفلوآنزا، درباره چگونگی و بهترین زمان تزریق این واکسن و بایدها و نبایدهای آن توضیح داد.